header

Geachte dames en heren,

Betreft: Roofvogeldag MeerZoo.

In MeerZoo zal op zondag 23 Augustus as in samenwerking met enkel roofvogelhouders een roofvogeldag worden georganiseerd. Deze dag staat in het teken van de roofvogels, die bij diverse liefhebbers als huisdier worden gehouden. Het doel is om op een positieve manier roofvogels te belichten.

De liefhebbers nemen hun eigen dieren meer waaronder diverse soorten uilen en andere roofvogels. Deze zijn te bezichtigen in MeerZoo. Tevens wordt er, met hun jaren lange ervaring, uitleg gegeven hoe de dieren kunnen worden gehouden en hoe je ze kan verzorgen. Deze bijzondere dieren verdienen het om meer over te worden verteld. Ook kunnen de uilen van MeerZoo worden bewondert in hun "nieuwe" verblijf. Uiteraard is ook het park ook voor het publiek geopend die dag. Dus ook voor niet roofvogel liefhebbers is er nog genoeg te zien.


Op zondag 23 augustus zal MeerZoo de geopend zijn van 12.00 t/m 17.00 uur en zal de roofvogeldag-infodag een feit zijn. 


Tot en met Oktober zijn de openingstijden van MeerZoo iedere woensdag, zaterdag en zondagmiddag.  Daarna zal het park zijn gesloten tot April en is het alleen nog mogelijk om op afspraak te komen. We gaan dan weer met diverse verbouwingen en aanpassingen bezig. Meer info op de website www.meerzoo.nl

Naast deze dagen zijn wij het gehele jaar geopend voor groepen, rondleidingen, kinderfeestjes en schoolreisjes op afspraak. Nieuw is de mogelijkheid voor groepen om naast een bezoek aan het park in MeerZoo te eten of een klein feestje te houden. MeerZoo heeft het eten uitbesteed aan diverse cateraars en restaurants die de vulling voor de inwendige mens aanvoeren.

Ook zijn we nog steeds op zoek naar bouwmaterialen zoals houten panelen, isolatie, keien, stenen ed.

Er is ook nog ruimte voor vrijwilligerswerk, vooral in de weekeinden, en ook sponsoren zijn welkom voor de nieuwe projecten die op stapel staan. Ook is er de mogelijkheid om een een praatje te maken over de mogelijkheid die MeerZoo heeft voor het plaatsen van personen met een zorgindicatie. MeerZoo is ook een zorgdierentuin. Voor meer info over Meerzoo kunt u kijken op www.meerzoo.nl


Met vriendelijke groet,


Meerzoo

J. van het Meer

Steenwijkerweg 15

8316 RG, Marknesse

Tel. 0527-204495/06-22103933

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.meerzoo.nl